Expozitia caritabila online, „Vara in culoare”

Asociația OMIS și Parohia Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil a orașului Pantelimon, vă invită cu mare bucurie la EXPOZIȚIA DE PICTURĂ CU DONAȚIE – VACANȚA ÎN CULOARE, din ON-LINE.
În cadrul Expoziției on-line veți putea vizualiza și achiziționa lucrările copiilor ce au participat la atelierele de pictură din Proiectul Vara în Culoare, organizat de Asociația OMIS în colaborare cu Parohia Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil a orașului Pantelimon.

ACHIZIȚIONEAZĂ o PICTURĂ și împreună vom putea oferi o excursie la munte pentru 20 de copii ce au participat la atelierele din cadrul Proiectului „Vara în Culoare”.

Mulți dintre aceștia vor trăi pentru prima dată în viață, experiența unei excursii la munte.Aici regasiți cele 41 de lucrări expuse în cadrul Expoziției cu donație „Vacanța în culoare”.

Vă reamintim că lucrările pot fi achiziționate prin:butonul DONEAZA, prin card accesând link-ul https://omis.ro/doneaza/sau prin transfer bancar în contul asociației RO58BTRLRONCRT0566285001 deschis la Banca Translivania,sucursala Morarilor.Fiecare lucrare deține un cod și o donație minimă recomandată. REZERVAREA LUCRĂRIILOR se face prin MENȚIONAREA CODULUI LUCRĂRII și DOVADA ACHITĂRII DONAȚIEI corespunzătoare acestora, pe email-ul Asociației – contact@omis.ro sau telefonic la numărul +40 736.767.233.Lucrările vor putea fi ridicate personal din cadrul evenimentului fizic – Expoziției de pictură „Vacanța în culoare”, organizat în parteneriat cu Primăria Orașului Pantelimon, DAS, Biserica Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil-Pantelimon și Asociatia Persoanelor Cu Dizabilitati Gavriil în data de 19 septembrie 2021, la Sala de Sport a Școlii Gimnaziale Nr. 1, Corp B din Strada Biruinței, Nr 70, Oraș Pantelimon, Ilfov. Pentru persoanele care nu vor putea ajunge la Eveniment să își ridice picturile, acestea vor fi trimise prin curier după organizarea expoziției de pictură.

Achizitioneaza un tablou prin butonul Doneaza Acum:

REZERVAT
REZERVAT
REZERVAT

Lasă un răspuns