Expozitie pictura online „Aripi colorate”

Vă invităm să vizualizați lucrările din cadrul Expoziției de pictură cu DONAȚIE “Aripi colorate”!

ACHIZIȚIONEAZĂ  o PICTURĂ  și împreună vom oferi o excursie pentru 25 de copii și vom putea continua să susținem ateliere de educație prin artă pentru alți 25 de copii din categorii vulnerabile.

Pentru unii dintre copii, aceasta este singura lor ieșire din vacanța de vară!

Cei 25 de copii fac parte din Proiectul „Aripi colorate”, proiect finanțat de de Start ONG , lansat de Kaufland Romania și implementat de @Act for tomorrow. 

CUM POȚI ACHIZIȚIONA O LUCRARE?

*DONAȚIE prin card accesând butonul DONEAZĂ de la finalul lucrărilor

Sau

*prin transfer bancar în contul asociației RO58BTRLRONCRT0566285001

deschis la Banca Translivania,sucursala Morarilor.

Fiecare lucrare deține un cod și o donație minimă recomandată.

REZERVAREA LUCRĂRII se face prin MENȚIONAREA CODULUI LUCRĂRII și DOVADA ACHITĂRII DONAȚIEI în  email către Asociație – contact@omis.ro  sau mesaj whatsapp la numărul +40 763.199.972.

Lucrările vor putea fi ridicate personal din cadrul evenimentului fizic – Expoziției de pictură cu donație „Aripi colorate”, organizat în parteneriat cu Primăria Orașului Pantelimon, DAS și Școala Gimnazială în data de 18 septembrie 2022, la Sala de Sport a Școlii Gimnaziale Nr. 1, Corp B din Strada Biruinței, Nr 70, Oraș Panteliomn, Ilfov.

Pentru persoanele care nu vor putea ajunge la Eveniment, acestea vor fi trimise prin curier(plata transport la dumneavoastra) după organizarea expoziției de pictură.

MULȚUMIM și vă suntem recunoscători pentru fiecare LUCRARE ACHIZIȚIONATĂ !

#StartONG #ImplicareaFaceDiferenta #KauflandRomania #ActforTomorrow #AsociatiaOMIS

Poti plati o lucrare de pictura prin butonul doneaza. Trimite apoi dovada platii, impreuna cu codul lucrarii pe adresa de mail contact@omis.ro

Lasă un răspuns

Suna acum