Proiectul „Muzica Vindeca”

Creativitatea reprezintă calea spre o lume nemărginită!

Prin potențarea creativității muzica aduce acel plus de armonie în dezvoltarea  copilului și vindecă răni ale experiențelor de viață.

Astfel, a luat naștere proiectul Muzica Vindecă!

Plămădit din dorința de a aduce echilibru în dezvoltarea copiilor talentați ce provin din medii defavorizate și de a alina cu blândețe și gingășie momentele de tristețe care uneori le umbresc viața, timp de 24 luni, 45 de copii vor beneficia de cursuri de canto, cor și instrument (pian și chitară) sub atenta îndrumare a profesorilor specializați.

Prin intermediul proiectului

*15 de copii talentați din comunitatea orașului Pantelimon ce provin din familii defavorizate

*30 de copii talentați ce provin din centrele de plasament ale Direcției de Asistență Socială Sector 2 București, vor avea posibilitatea de a-și dezvolta abilitățile artistice și creativitatea, de a se dezvolta personal și de a-și crește stima de sine prin participarea la evenimente și spectacole cu public.

Perioada desfasurarii proiectului

ianuarie 2022- decembrie 2023

Proiectul este realizat în colaborare cu Direcția Generală de Asistență Socială și Protecție a Copilului sector 2 București, Parohia Bisericii Mărcuța București și Parohia Sfinților Arhangheli Mihail și Gavriil din orașul Pantelimon.  

Te așteptăm și pe tine să faci parte din aceast proiect de creștere a copiilor și împreună să aducem armonie prin muzică în viața acestora!

Cum poti ajuta?

Partenerii proiectului

  •  Parohia Bisericii Mărcuța București
  • Directia de asistenta sociala Pantelimon

Sponsorii Proiectului

Impreuna putem creea un viitor mai bun!!!

Lasă un răspuns