Concurs de colinde „Vis de iarna”

Concursul caritabil de colinde „Vis de iarna”, voce si pian, se desfasoara online, la nivel national, si are ca scop sprijinirea a 82 de copii din centrele de plasament ale sectorului 2 Bucuresti si din familiile defavorizate. In acelasi timp sustinem si promovam tinerele talente cu varsta intre 6 si 18 ani care studiaza canto si pian in scoli, gradinite, licee si cluburi de muzica sau pentru amatorii care doresc sa simta emotiile unui concurs si doresc sa se faca vazuti si auziti.

Regulamentul

I Categoriile pentru pian si voce

  • Grupa 1 – copii cu varsta cuprinsa intre 6-10 ani
  • Grupa 2 – copii cu varsta cuprinsa intre 11-14 ani
  • Grupa 3 – copii cu varsta cuprinsa intre 15-18 ani
  • Grupa 4 – copii si adulti cu dizabilitati

II Repertoriul

Atat la pian cat si la voce, este obligatoriu un colind sau o piesa de craciun.

IV Inscrierea

Inscrierea se poate face pana in data de 13 Decembrie 2022 inclusiv.

Inainte sa completati formularul de mai jos asigurati-va ca aveti deja link-ul de youtube al concurentului pregatit, precum si taxa de participare in valoare de 100 de lei platita prin transfer bancar in contul RO58BTRLRONCRT0566285001, beneficiar Asociatia Omis sau direct cu cardul pe butonul PLATESTE CU CARDUL

Specificati ca plata Donatie concurs colinde si numele concurentului.

Se recomanda ca filmarea sa fie facuta pe orizontala!

Dupa ce aveti link-ul de youtube si dovada platii, completati formularul, la final adaugati URL Youtube, incarcati dovada platii si apasati TRIMITE. Veti primi confirmarea inscrierii in maxim 24 de ore de la completarea formularului online.

Pe 13 Decembrie vom afisa pe site si pe pagina de facebook a asociatiei Omis, lista cu toate categoriile si toti concurentii inscrisi.

Joi 15 decembrie vom difuza filmulete, iar la final vom anunta castigatorii.

NOTA: Grupa 4, respectiv copiii si adultii cu dizabilitati vor beneficia de inscrierea gratuita in concurs si nu este nevoie sa incarce dovada platii.

V Premiile

Fiecare grupa va avea cate 4 premii dupa cum urmeaza: Premiul I, premiul II, premiul III si Marele Premiu al grupei in valoare de 200 de lei.

Marele premiu voce – 700 lei

Marele premiu pian – 700 lei

Diplomele concurentilor vor fi trimise prin posta sau in format electronic pe mailul completat in formular.

Premiile in bani vor fi transferati in contul reprezentantilor legali ai castigatorilor in 48 de ore de la finalul concursului.

VI Juriul

Juriu pian

  • Presedinte juriu – Prof. Eliza Puchianu – pianista concertista si Musicians for the World (USA) –
  • Prof. Doina Florescu – Sef catedra pian principal, Scoala Gimnaziala de Arte nr 5, Bucuresti, profesor specializat in Meloterapie
  • Prof. Teodora Chirca – doctorand în cadrul Școlii doctorale si profesor corepetitor la Scoala Gimnaziala de Arte nr 2, Bucuresti.

Juriu voce

Oana Căpățînă

Fondatoare a scolii de Muzica și Arte , ” Amadeus Academy” , având la baza studii de specialitate .A absolvit Facultatea de Arta ( canto clasic ) ,a fost artist liric în cadrul Operei din Constanța.
Oferă sprijin real copiilor talentați care își doresc sa performeze în lumea muzicala, prin intermediul scolii pe care a înființat o în urma cu 5 ani.
În calitate de profesor de canto și pian obține nenumărate premii în urma participatii în cadrul concursurilor de specialitate.

Cristian Olaru

Fondator al grupului coral Cristal, Cristian Olaru are o experienta de peste 20 de ani in lucrul cu vocile, dar mai ales sa slefuiasca talentul copiilor. In prezent coordoneaza 2 coruri de copii si corala Cristal!

Pentru cei care nu au cont de youtube, puteti trimite filmuletul pe whatsapp la numarul de telefon 0799.428.744

In cazul unor erori la incarcare formularului, apelati numarul de mai sus.

Parteneri si sponsori principal Asociatia Socio Umanitara Georgescu Leonard si ESHO.


Suna acum