Aleea cu artisti

Am inceput proiectul „Muzica vindeca” in Ianuarie 2022 cu 25 de copii din centrul de plasament al sectorului 2, Bucuresti. Pe langa cursurile de muzica pe care le oferim copiilor, ne dorim sa-i sprijinim in dezvoltarea lor, sa le oferim increderea de care au nevoie si sa reuseasca in viata.

De atunci se vad schimbari majore in comportamentul lor si ne bucuram ca am reusit sa schimbam ceva si sa dam un sens fiecarui dintre ei.

Ne-au ajutat foarte mult si artistii la care am apelat pentru a le vorbi copiilor despre ce inseamna succesul, munca, sacrificiile, ce inseamna sa ai incredere in tine si sa crezi ca vei reusi.

Mai jos sunt artistii cu inima mare, care au sprijint cauza noastra si au adus o schimbare in viata acestor copii.

Andreea Antonescu

Si-a donat ziua de nastere pe site-ul Galantom, pentru asociatia noastra. Multumim Andreea!!!

Magitot

Un om cu o inima mare, care nu doar ca a venit sa le vorbeasca acestor copii minunati, ci de atunci isi ofera din timpul lui in fiecare sambata dimineata facand cu ei cursuri de dezvoltare personala si invatandu-i trucuri de magie.

Smiley

A fost prezent la expozitia caritabila de pictura de pe data de 17 decembrie 2022, unde a facut poze cu micutii artisti din proiectul „Aripi colorate”.

Mihail Kovali

Iluzionistul care a cucerit publicul de la Romanii au talent a poposit si in curtea noastra pentru a le vorbi copiilor dar si pentru a le oferi cateva momente spectaculoase.

Mirela Vaida

Le-a vorbit copiilor despre ce inseamna perseverenta, munca si succesul. Totodata ne-a ajutat cu promovarea sms-ului 8845 cu textul SANSA, pentru a sustine tinerii din centru.

Dorian Popa

Un alt om care se implica in activitatile de caritate este Dorian Popa. Acesta le-a oferit incredere copiilor sa-si aleaga o meserie si sa nu le fie rusine indiferent de alegerea facuta.

Connect-R

Cu totii stim ce fel de suflet are Connect-R si va imaginati cat de captivati au fost copiii cand l-au intalnit. A fost o zi memorabila pentru toti copiii din proiectul „Muzica Vindeca”.

Vladimir Draghia si Denis Hanganu

Doi artisti care au venit cu o experienta de viata interesanta, impartasita copiilor, i-a ajutat sa priveasca altfel situatia in care se afla acum.

Roxen si Mihail Tirica

Roxen ne-a onorat cu vizita la concertul caritabil „Muzica vindeca” de pe 3 decembrie 2022. Mihail este implicat intr-un proiect muzical ce va fi anuntat in perioada urmatoare.