Final proiect „Muzica, limbaj universal”

Asociația „OMIS” a incheiat cu suces proiectul „Muzica – Limbaj Universal”, proiect finanțat prin  programul START ONG, lansat de Kaufland România și implementat de Asociația Act for Tomorrow, proiect prin care copii din Bucuresti si Ilfov au beneficiat de lectii gratuite de pian si chitara timp de 2 luni.

Activitățile s-au desfasurat in perioada 11 octombrie – 11 decembrie, în București ,Prelungirea Ghencea 122. Un numar de 72 copii cu vârste cuprinse între 7 – 12 ani au beneficiat de lecții gratuite de pian și chitară, cu o frecventa de 2 lectii saptamanal.

Proiectul „Muzica – Limbaj Universal” a avut ca scop dezvoltarea sensibilității fine și a simțului artistic, dezvoltarea motricității și stimularea atenției și a memoriei, încurajarea și motivarea copiilor în dezvoltarea talentului artistic și promovarea importanței cunoașterii unui instrument în dezvoltarea psiho-emoțională și socială a copiilor.

Start ONG este un program lansat de Kaufland România și implementat de Asociația Act for Tomorrow. Domeniile vizate sunt: educație, sănătate, mediu, social și cultură. Valoarea totală a programului este de 500.000 euro. Programul Start ONG este cel mai simplificat instrument de finanțare comunitară destinat ONG-urilor tinere, instituțiilor non-administrative și grupurilor informale/de inițiativă.

Lasă un răspuns