Preselectie Grupul Folcloric Omis

Cursurile sunt gratuite!!

Copiii pasionați de muzica populară și folclor, sunt așteptați la proba de AUDIȚIE MUZICALĂ (AUZ, VOCE și RITM).

Oportunitate Unica!

Alatura-te Grupului Folcloric Omis – Doar 5 Locuri Disponibile!

Dragi parinti și copii pasionați de muzică,

Suntem încântați să vă anunțăm că Grupul Folcloric Omis, cu deja recunoscut succes la nivel național, deschide porțile pentru cinci tineri talentați, cu vârste cuprinse între 9 și 14 ani, care își doresc să își construiască o carieră în muzică.

Grupul Folcloric Omis este cunoscut pentru prezența sa impresionantă pe cele mai mari scene din țară, precum Sala Palatului, Teatrul Național (alături de celebrul cor Madrigal), Oktoberfest și multe altele. Cu participări remarcabile alături de artiste de calibru, precum Lora, și numeroase evenimente folclorice de neuitat, suntem mândri să oferim copiilor dvs. oportunitatea de a se alătura acestei familii muzicale extraordinare.

Doar cinci locuri sunt disponibile pentru cei care vor să experimenteze magia folclorului și să se dezvolte sub îndrumarea noastră dedicată. Această oportunitate este cu atât mai specială cu cât Grupul Folcloric Omis a devenit deja un nume respectat în lumea muzicală românească.

Procesul de selecție va avea loc la o dată anunțată pe grupul de WhatsApp al preselecției noastre, unde veți putea obține toate informațiile necesare și veți intra în contact direct cu echipa noastră.

De ce Grupul Folcloric Omis?

  • Oportunitatea de a învăța și de a se dezvolta într-un mediu artistic stimulativ;
  • Participarea la evenimente de prestigiu și colaborări cu artiști consacrați;
  • Formare muzicală de calitate, susținută de profesioniști în domeniu;
  • Experiența unică de a face parte dintr-o trupă cu tradiție și succes național.

Nu ratați sansa de a face parte din această experiență muzicală deosebită! Încurajăm toți cei interesați să se înscrie și să participe la preselecție pentru a avea șansa de a se alătura Grupului Folcloric Omis.

Pentru inscriere, va rugam completati formularul de mai jos. Dupa, veti fi inscrisi in grupul de whatsapp al preselectiei, acolo unde se va anunta locul, ziua si ora la care va avea loc.