Asociatia OMIS lanseaza proiectul „Muzica – Limbaj Universal”

Asociația „OMIS” desfășoară proiectul „Muzica – Limbaj Universal”, finanțat prin  programul START ONG, lansat de Kaufland România și implementat de Asociația Act for Tomorrow, proiect care oferă lecții gratuite de pian și chitară copiilor din București și Ilfov.

Activitățile se vor desfășura în perioada 11 octombrie – 11 decembrie, în București. Prin acest proiect un număr de 72 copii cu vârste cuprinse între 7 – 12 ani, vor beneficia de lecții gratuite de pian și chitară.

Proiectul „Muzica – Limbaj Universal” este un proiect educațional ce are ca scop dezvoltarea sensibilității fine și a simțului artistic, dezvoltarea motricității și stimularea atenției și a memoriei, încurajarea și motivarea copiilor în dezvoltarea talentului artistic și promovarea importanței cunoașterii unui instrument în dezvoltarea psiho-emoțională și socială a copiilor.

Copiii interesați sunt așteptați la lecțiile gratuite de pian și chitară desfășurate în Prelungirea Ghencea 122, etaj 2, sector 6, București și vă promitem o experiență de neuitat. 

Start ONG este un program lansat de Kaufland România și implementat de Asociația Act for Tomorrow. Domeniile vizate sunt: educație, sănătate, mediu, social și cultură. Valoarea totală a programului este de 500.000 euro. Programul Start ONG este cel mai simplificat instrument de finanțare comunitară destinat ONG-urilor tinere, instituțiilor non-administrative și grupurilor informale/de inițiativă.

Pentru mai multe informații privind proiectul “Muzica – Limbaj Universal” puteți contacta coordonatorul de  proiect: Bogdan Nechifor, tel.0729 999 930, email: contact@omis.ro.

#StartONG #ImplicareaFaceDiferenta #KauflandRomania #ActforTomorrow

Lasă un răspuns

Suna acum