Brosura exercitii muzicoterapie

Dragi colegi terapeuți, psihologi și profesori de pian dedicați,

Cu onoare și entuziasm, vă prezentăm broșura noastră specializată, concepută pentru a vă inspira și sprijini în activitatea voastră cu copiii cu dizabilități. Realizată de către psihologul Lorena Toropoc, specializat în lucrul cu copiii cu dizabilități, și specialistul în muzicoterapie, profesorul Doina Florescu, această resursă are la bază o abordare integratoare și creativă în dezvoltarea terapeutică a celor mici.

Fiecare pagină a acestei broșuri aduce în prim-plan jocuri muzicale și exerciții de muzicoterapie, adaptate special pentru a îmbogăți și susține progresul copiilor cu diferite dizabilități și afecțiuni neurologice. Cu o atenție deosebită la detaliu și înțelegere profundă a nevoilor specifice, ghidul nostru vine să vă ofere instrumente practice și idei inovatoare pentru a transforma ședințele voastre în experiențe terapeutice de neuitat.

Vă încurajăm să explorați această broșură ca pe o sursă de inspirație și ghid practic în munca voastră zilnică. Fiecare sugestie și activitate propusă a fost gândită pentru a aduce valoare adăugată procesului vostru terapeutic, stimulând creativitatea și conexiunea cu cei mici în moduri surprinzătoare.

Proiectul „Muzică și incluziune”, proiect de educație muzicală dedicat copiilor cu dizabilități este finanțat prin programul Start ONG, lansat de Kaufland Romania și implementat de Asociația Act for Tomorrow.

Descarca Brosura