Spectacol „Muzica si incluziune”

Încheiem o nouă etapă a Proiectului „Muzică și incluziune” cu bucuria de a putea aduce împreună pe scenă, copii tipici și tineri atipici.

După o pregătire intensă pe parcursul a 5 luni, 4 din cei 7 tineri și copii du dizabilități au reușit să susțină momente individuale de interpretare la pian și să acompanieze la pian Corul de cameră ARTES5 al Scolii gimnaziale de Arte nr. 5.

Multumim și felicităm toți copiii care au prestat pe scenă și au demonstrat încă o dată, că dragostea pentru muzică primează și dărâmă barierele dizabilități!

Mulțumim Scoala Gimnaziala de Arte nr. 5 Bucuresti pentru colaborarea din timpul celor 5 luni de Proiect și deschiderea spre acceptarea și integrarea copiilor și tinerilor cu dizabilități, în lumea magică a muzicii!

Mulțumim doamnei profesor Doina Florescu pentru susținerea cursurilor de pian și de muzicoterapie de grup!

Mulțumim domnului profesor Constantin Grajdian, coordonator al Corului ARTES5, pentru că a acceptat progocarea incluziunii muzicale!

Mulțumim Oamenii NXP România, sponsori ai activităților noastre, care ne- au susținut și au făcut posibilă această experiență intensă!