Cezar este primul copil din proiectul Sansa la educatie

Cezar este primul copil din proiectul Sansa la educatie!

De cand era de-o schioapa ii placea sa cante si sa danseze, cumva anunta, probabil, pasiunea care avea sa o descopere mai tarziu. Povestea lui Cezar cu pianul a inceput acum aproape 3 ani si daca la inceput a fost o simpla joaca, cu timpul s-a dovedit ca il atrage foarte mult, iar acum a devenit deja o mare pasiune alaturi de multe altele.

Evolutia lui s-a vazut foarte repede, fiind foarte acaparat de tot ceea ce inseamna pian, reusind sa invete nu doar sa cante la clape ci si sa asimileze notiunile de teorie muzica intr-un mod rapid avand-o alaturi de el pe doamna profesoara Alina Ioana Nechifor, din cadrul scolii Band Music School, care l-a indrumat in tot acest timp in aceasta calatorie descoperind frumoasa lume a muzicii.

Petrece mult timp zilnic sa studieze si ii place sa descopere lucruri noi, dar in egala masura ii place foarte mult sa compuna , asa cum spune el, intra in lumea muzicii si se lasa purtat de  magia sunetelor. Este un copil cu o fire perfectionista si foarte tipicar atunci cand exerseaza sau cand creaza noi compozitii muzicale.

In decursul acestor ani a participat la diferite concursuri de profil, iar premiile au fost intotdeauna pe masura talentului sau inca de la inceput si de fiecare data participa cu mare drag, sintindu-se in largul lui pe scena si neavand nici un fel de trac, doar emotii sau „fluturasi” in stomac (asa cum le spune el).

Asociatia Omis sustine educatia, daca doriti sa sustineti copiii talentati care au nevoie de sprijin, o puteti face in 3 moduri:

  1. Redirectioneaza impozitul de 3,5% datorat statului. https://omis.ro/2020/12/06/persoane-fizice-redirectionare-35-din-impozitul-pe-venit/
  2. Doneaza ziua ta de nastere pe Galantom.ro
  3. Doneaza cu cardul pentru un viitor mai bun!! Doneaza

Lasă un răspuns